Bétera combatrà la calor el 23J amb la instal·lació de sistemes de climatització

El Consistori inverteix un total de 2.439 euros a condicionar aquests espais

Les altes temperatures i la falta d’aire condicionat en molts col·legis electorals de Bétera ha fet que l’Ajuntament del municipi haja pres la decisió de costejar amb recursos propis la instal·lació de dispositius de climatització portàtils que permeten tant als components de les meses electorals com als propis votants gaudir d’aquestes Eleccions Generals de la manera més amena possible.

Hui dia, l’Agència Estatal de Meteorologia AEMET preveu que diumenge que ve dia 23 Bétera aconseguisca temperatures per damunt dels 34 graus. Ateses aquestes altes temperatures el Consistori instal·larà diversos aires condicionat portàtils de gran potència per als col·legis electorals que no disposen de sistemes de climatització.

En total, l’àrea d’Administració General del Consistori, ha invertit 2.439 euros a condicionar aquests espais reservats per al vot ja que Bétera compta amb 13 col·legis electorals oberts diumenge que ve de 09:00h a 20:00h.

L’objectiu és reduir l’impacte en la salut dels veïns i veïnes de Bétera durant la jornada electoral donats els recents episodis d’onades de calor garantint així el seu benestar tant vocals i presidents de taules com a electors.

Una mesura que alleujarà la xafogor que s’espera per a aquest dia i que beneficiarà a totes i tots els assistents a aquestes Eleccions Generals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà