Bétera licita el ‘Parc de les Alfàbegues’ que ocuparà 10.000 m²

equipo de gobierno Bétera

El president de la Diputació ha visitat les actuacions que s’estan duent a terme amb l’ajuda provincial

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat Bétera per a interessar-se per l’estat de les diferents actuacions que l’ajuntament està duent a terme gràcies a l’ajuda de la corporació provincial. Mompó, que ha estat acompanyat durant la visita per l’alcaldessa Elia Verdevío, ha pogut escoltar quines són les prioritats del consistori per als pròxims anys.

Mompó ha visitat al castell de Bétera on han parlat sobre la rehabilitació del castell, la millora del trinquet o la posada en marxa de la residència pública municipal i del nou Parc dels Alfàbegues que troba en fase de licitació amb un pressupost de més de 820.000 euros.

El futur parc de 10.000 m² comptarà amb una àrea de jocs infantils, el motiu principal dels quals seran les alfàbegues, símbol del municipi, skate park i un pump track.

Una altra actuació rellevant, ja finalitzada, és la renovació de les infraestructures per a l’evacuació d’aigües pluvials als carrers Falconet i Astor de Torre en Conill amb una inversió que supera els 200.000 euros provinents de l’ens provincial.

Altres inversions

L’Ajuntament de Bétera ha rebut de la Diputació una mica més d’1.750.000 euros en el marc del Pla d’Inversions en els últims quatre anys, al que cal sumar una quantitat similar corresponent al Fons de Cooperació Municipal.

Gràcies a estes ajudes, el municipi ha pogut dur a terme diferents millores, com és el cas de la instal·lació de noves cobertes tant en el poliesportiu com en la pista multiusos del carrer Serra Mariola. Per a la realització dels dos treballss’han destinat un total de 425.000 euros.

El consistori també ha conclòs, gràcies al finançament de la corporació provincial, la construcció d’un carril per a ciclistes i vianants que enllaça el nucli urbà amb la urbanització Lloma del Mas i la renovació de dos parcs infantils del municipi.

Mompó ha destacat que “continuem acostant la Diputació als pobles i gràcies a això hui he pogut escoltar de l’alcaldessa les principals reivindicacions que té actualment Bétera, i també hem parlat de projectes que ja s’han posat en marxa, com el Parc dels Alfàbegues, que es convertirà en un punt de trobada per als veïns del municipi”.

L’alcaldessa ha destacat la proximitat del president i ha explicat al màxim responsable provincial “què és el que necessita Bétera, a través d’un projecte de legislatura que estem convençuts que donarà els seus fruits de la mà de la Diputació”. “Segur que dins de quatre anys podrem comprovar que el treball de l’ajuntament i el de la Diputació permeten a Bétera tindre un altre color, amb millores significatives que disfrutaran els veïns”, ha afegit l’alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà