El presumpte pederasta detingut a Torrent va instal.lar una càmera oculta al poliesportiu

L’Ajuntament de Bétera es presentarà com acusació desprès de detectar el dispositiu de gravació a les instalacions municipales

L’Ajuntament de Bétera es presentarà com a acusació davant el presumpte pederasta detingut per la Guardia Civil a Torrent acusat de gravar amb una càmera oculta a menors a determinats vestuaris esportius de la província de València, entre els que es troba el poliesportiu de Bétera.  El dispositiu de gravació va ser detectat fa un mes. La alcaldessa de Bétera prega “tranquil.litat” al pares fins que finalitze la investigació policial.

La càmera oculta, instal•lada per mig d’un endoll fals, va ser detectada fa un mes, moment en el que la Policia Local de Bétera i la Guàrdia Civil informaren a l’Ajuntament. L’alcaldessa de Bétera i regidora d’Esports, Cristina Alemany, ordenà aleshores que es fera una minuciosa inspecció de totes les instal•lacions municipals on s’hagueren pogut instal•lar més dispositius de gravació.

El consistori de Bétera ha inspeccionat minuciosament en dos ocasions totes les instal•lacions municipals de la localitat susceptibles de la col•locació d’altres gravadores sense que s’hagen trobat més.

El exàmens als edificis municipals es portaren a terme després que es tinguera coneixement de l’existència del dispositiu i l’executiu ha estat en contacte permanent amb els investigadors que, amb el propòsit de esbrinar l’autor dels fets, sol•licitaren “màxima discreció” sobre els fets.    

En esta línia, des de l’Ajuntament s’ha facilitat en tot moment la tasca de la policia i la Guardia Civil per poder portar endavant la investigació en la màxima discreció, sense que esta haja incidit en l’activitat diària dels espais inspeccionats.  

La detenció d’aquest baró de 43 anys com a presumpte responsable de la col•locació de la càmera oculta, ha estat possible gràcies a una complexa investigació policial en estricta col•laboració amb l’executiu de Bétera qui no ha pogut informar abans dels fets per tal de no entorpir la recerca policial.  

L’alcaldessa de Bétera, conscient de la preocupació que els pares i mares del menors usuaris de les instal•lacions poden tindre en estos moments, prega “tranquil•litat fins que la investigació policial estiga finalitzada i els investigadors analitzen tota la documentació recaptada”.

Alemany confirma que l’Ajuntament que presideix “està en contacte permanent des del minut zero amb l’equip de la Guardia Civil encarregat de la recerca tot i que, per motius obvis, no tenim accés a tota la informació amb la que estan treballant”.   

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà