La Festa de les Alfàbegues arranca amb la presentació de les obreres i el concert de Maria del Mar Bonet amb la Banda de Bétera

El proper dilluns eixiran les 16 monumentals alfàbegues que recorreran els carrers de Bétera banyades per kilos de confetis

El programa fort de Les Festes de Bétera começa demà divendres amb la presentació i exaltació de les obreres i els majorals. En acabar l’acte se celebrarà el concert de la cantautora mallorquina, Maria del Mar Bonet amb la banda Bétera i el músic valencià Borja Penalba.

Al recinte de l’Albereda, Andrea Ricart i Sandra Bravo (obreres fadrines) i Amparo Ramón i Amparo Ferrera (obreres casades) rebran les mostres d’afecte del públic i de tots els majorals encapçalats pel president, Rafael Moreno, a les 23 hores de demà divendres.

En acabar l’acte se celebrarà el concert de la banda simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera amb Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.

El cap de setmana estarà farcit d’actes. Dissabte a les 18.30 hores es disputarà una partida de pilota en homenatge al pilotari ‘Ribes’, recentment desaparegut, a les 19.00 hores començarà la Run Color Fest, una cursa d’atletisme que recorrerà els carrers del poble i per la nit l’Albereda acollirà un concurs de paelles i les actuacions de ‘Luna Llena’ i ‘Just Inhumanos’.

El diumenge es concentraran els actes de cultura popular amb ‘la Dansà’, des de la plaça del Sol fins la plaça del Mercat (23 hores) i ‘la Nit d’albaes’, a partir de les 24.00 hores a l’església de la Puríssima i amb les veus de l’associació cultural ‘Xe que burrà’.

El proper dilluns serà la jornada més esperada pels festers i veïns de Bétera. Des de les 8 del matí es desenvoluparà la cercavila dels majorals, obreres i les autoritats fins a l’Hort de les Alfàbegues.

A les 10 del matí eixiran les 16 monumentals alfàbegues que recorreran els carrers de la localitat banyades per kilos de confetis i portades pels majorals fins realitzar l’ofrena a la Mare de Déu d’Agost.

Per la nit, després de la processó religiosa, hi haurà coet de luxe a la placeta del Sol per acabar amb ‘el Cant d’Albaes’.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà