Bétera busca nova obrera fadrina després de la renúncia d’Ana Garijo

S’obri un nou procés per escollir una obrera fadrina per a les festes de les Alfàbegues de 2017 de Bétera

Ana Garijo ha anunciat la seua renuncia a la designació d’obrera fadrina per a l’any 2017 a través de la xarxa social facebook. Ara el municipi de Bétera té el compromís d’iniciar un nou procés per triar la nova obrera fadrina que acompanye a Marieta Ricart, Amparo Lull i Pilar Ros en les festes del 2017.

Garijo que ha renunciat apenes uns dies després d’haver estat escollida ha argumentat en una carta penjada al seu perfil de Facebook que en la presentació davant de tot el poble i amb les mirades fixades en ella es va “sentir molt incòmoda” i al dia següent no es trobava “amb forces per continuar” en tindre “la sensació de no ser ella mateixa sent obrera”. Per a la jove beterana “la forma de vore la festa és treballar per ella, més que vore com la resta treballen mentre ella la representa”.

Ana Garijo ha donat les gràcies a tota la gent que li ha fet costat en estos dies: “a les obreres i majorals de 2017 i en especial a Pilar Ros”, la seua obrera casada, “pel carinyo, la comprensió i el recolzament” que ha tingut amb ella. També ha demanat perdó a Sandra Bravo (l’obrera que la va escollir) i la seua família.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà