La Conselleria d’Agricultura comença les obres de millora de 15 camins rurals

El pressupost per a estos treballs és de 213.187 euros i està previst que finalitzen d’ací a dos mesos

L’empresa Tragsa ha iniciat els treballs per a millorar un total de 15 camins rurals de Bétera, amb l’objectiu de perfilar, refermar i compactar els terrenys. A més a més, hi col.locaran llosses de formigó per a facilitar la circulació i evitar que les aigües destrossen els vials en l’època de pluges.

La regidora d’Agricultura de Bétera, Cristina Ballesteros, ha visitat les obres que es duen a terme prop del Pou de Germanells, a les Llomes,  acompanyada pels tècnics de Tragsa i ha remarcat “la importància d’estes intervencions de condicionament dels camins, molts d’ells en mal estat després de les fortes pluges de 2015”.

Ballesteros reafirmà el compromís de l’equip de govern per “aconseguir que els nostres llauradors tinguen uns accessos als horts decents per a poder treballar en condicions òptimes”.

El pressupost per a estos treballs que sufraga la Conselleria d’Agricultura és de 213.187,51 euros i està previst que finalitzen d’ací a dos mesos.

L’empresa constructora està utilitzant un trull compactador, un camió cuba i una motoanivelladora.

Els camins que s’estan arreglant són: Camí del Bombeig R-21 a final de terme; Camí de Greses; Ou de Germanells i continuació a les Llomes; continuació d’Albers Assagador; Mas de la Campana a Granja Camí Brucar; encreuament barranc Xampinyó Camí Alcubles; Junquera; del Barranc de Cirer Sant Ramon (camí Botella); Baixada dels Aljups; Continuació carrer Massarrojos; Camí Mosoliu; Camí de Melero; Camí del Maestrat o el Brut; tram barranc Sirer fins Perforació Potable Nàquera; i Camí del Mas de Quiquet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà