Baudés assumeix Turisme i Neteja Viària i Puig suma Drets Socials en el repartiment de delegacions

Raquel Puig serà la nova regidora amb dedicació exclusiva en l’Ajuntament de Bétera substitució de Daría Terrádez

La presa de possessió de Joano Baudés com a regidor de Compromís en substitució de Daría Terrádez, nova directora general de Relacions amb la UE, en el plenari d’octubre ha comportat una redistribució de delegacions entre quatre dels deu regidors que conformen el govern de Bétera. Raquel Puig serà la nova regidora amb dedicació exclusiva en substitució de Terrádez i percebrà 36.000 euros anuals.

La remodelació de l’equip de govern ja és una realitat amb les delegacions que han assumit Joano Baudés, Cristina Ballesteros, Neus Sánchez i Raquel Puig després de la marxa de Daría Terrádez al Consell.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, anuncià les noves tasques de cada regidor. Baudés dirigirà les àrees de Turisme, Patrimoni, Mobilitat, Trànsit, Medi Ambient, Residus i Neteja Viària. Neus Sánchez (Compromís) ja no durà Medi Ambient però suma Manteniment d’Edificis i Instal•lacions Públiques. Cristina Ballesteros (PSPV) afegeix Enllumenat Públic a Agricultura, Obres Públiques, Aigua i Parcs i Jardins. Finalment, Raquel Puig agafa Drets Socials, ja té també Festes i Tradicions i Cultura.

També  s’aprovà l’alliberament de Raquel Puig pels 10 vots de l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) i les abstencions del PP, Mas Camarena-Cube, Ciudadanos i el regidor no adscrit.

A cap dels partits de l’oposició els agradà com s’havia dut la designació per a la dedicació especial de la regidora de Compromís. Puig explicà que per respecte als xiquets de l’escola on treballa –i per la tramitació al mateix centre escolar– no havia pogut informar abans. La regidora nacionalista suma a Cultura, Festes i Tradicions l’àrea de Drets Socials i percebrà 36.000 euros anuals.

Per la seua part Joano Baudés convidà el públic a passar pel seu despatx per fer totes les suggerències al voltant de les regidories de Turisme, Patrimoni, Mobilitat, Trànsit, Medi Ambient, Residus i Neteja Viària. “Estaré a l’edifici d’Urbanisme i Policia dilluns i dimecres de 17 a 20 hores”, explicà el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà