L’Ajuntament ofereix 20 llocs de treball per a famílies desafavorides

Del 20 al 28 d’octubre es poden presentar les sol.licituds dins del Pla d’Ocupació Local de Bétera

L’Ajuntament de Bétera ofereix 20 llocs de treball per a famílies desafavorides dins del Pla d’Ocupació Local. Amb ell es vol ajudar els desocupats a accedir durant dos mesos a un lloc de treball en l’administració local de manera eventual. Al temps, la seua feina contribuirà a mantindre i millorar els servicis municipals i redundarà en benefici de tots els veïns.

Des del dijous 20 d’octubre i fins al divendres 28 es poden presentar les sol.licituds per a optar a les 20 places d’operari-peó d’oficis múltiples que l’Ajuntament de Bétera ha tret a concurs.

L’objectiu d’este Pla d’Ocupació Local és, segons el regidor del ram, Augusto Sevilla, “donar cobertura a famílies en situació econòmica precària, i oferir els demandants una requalificació professional, que promocione la seua reinserció al mercat laboral”.
 
Els treballs hauran de començar durant l’exercici 2016 i les ajudes es faran a través de contractes temporals que es cobriran per concurs de mèrits, segons el barem social establit en els criteris d’avaluació que figuren en les bases, en jornada a temps complet de 37.5 hores setmanals, de dilluns a divendres.
 
Les persones interessades han de sol.licitar el treball amb el model d’instància corresponent i dirigir-lo a l’Alcaldia Presidència de l’Ajuntament de Bétera. Hauran de presentar la documentació en el Registre General del consistori, o en Casa Nebot, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dimecres de 17.00 a 19.30 hores.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà