Els Reis Mags arriben enguany en metro

La cavalcada arrancarà des de l’estació de metro de Bétera a les 16’45 hores el 5 de gener

Els Reis Mags arribaran enguany a Bétera en transport públic. Melcior, Gaspar i Baltasar xafaran terres beteranes després de fer l’últim trajecte del seu llarg viatge en un dels combois de Metro València. El pròxim dijous 5 de gener a les 16’45 hores els Reis arribaran a l’Estació del Metro per començar la cavalcada pels carrers de la ciutat.

La cavalcada arrancarà des de l’Estació de Metro a les 16’45 hores i recorrerà els principals carrers de l’Estació, José Gascons Sirera, Purissima, Plaça del Calvari, Martqués de Dos Aigües, i Calvari fins desembocar a l’escenari de la Casa de la Cultura.

Dilluns al migdia Patge Reial arribà en metro fins a l’estació de Bétera on ha sigut rebut per l’alcaldessa i un nombrós grup de xiquets, que han dipositat les seues peticions al sac de l’emissari dels monarques Melcior, Gaspar i Baltasar.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha fet una crida a tots els menuts de Bétera i a tota la ciutadania per a rebre als Reis D’Orient a l’estació el 5 de gener.

Per la seua banda, la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, ha volgut donar les gràcies a tots els col•laboradors: Els Majorals i les Obreres, La Junta Local Fallera i les cinc comissions falleres, Ferran Verdevío, l’Acadèmia Marina Furió i a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

3 Comments
  1. És un calc del castellà, per molt que ho diga l’AVL, que per cert vaig estar el dia de portes obertes i em varen regalar un “pamflet” dels que publicaven abans que li lleven molta credibilitat a aquests “acadèmics”. Espere que la tornen a guanyar pel bé de la llengua.

  2. Josep Vicent, si bé és cert que l’expressió Reis d’Orient és correcta també ho és Reis Mags, ambdues entrades les trobaràs al Diccionari Normatiu de l’AVL.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà