Melcior, Gaspar i Baltasar viatgen en transport públic

Els Reis Mags arribaren en metro i van fer el recorregut  fins al Palauet muntats en carros tirats per cavalls negres

Al voltant de les cinc de la vesprada Melcior, Gaspar i Baltasar arribaren ahir en metro a l’estació de Bétera i eren rebuts per l’alcaldessa, Cristina Alemany. Els Reis Mags han fet el recorregut  fins al Palauet muntats en carros tirats per cavalls negres i precedits per les carrosses de les falles, els majorals i les obreres.

La Cavalcada, plena de colorit i de personatges imaginaris, ha estat acompanyada per un munt de xiquets que han aplaudit i aclamat amb els Reis d’Orient durant tot l’itinerari, des de l’estació de metro fins a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar han fet el recorregut muntats en carros tirats per cavalls negres per José Gascons Sirera, Purissima, Plaça del Calvari, Marqués de Dos Aigües, i Calvari fins desembocar a l’escenari del Palauet.

Dilluns al migdia el Patge Reial arribà també en un comboi de Metro Valencia fins a l’estació de Bétera on va ser rebut per l’alcaldessa i un nombrós grup de xiquets, que dipositaren les seues peticions al sac de l’emissari dels monarques.

Els Majorals i les Obreres, la Junta Local Fallera i les cinc comissions falleres, Ferran Verdevío, l’Acadèmia Marina Furió i a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han col·laborat en l’organització.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà