Gran Via del Sud arrasa en els premis de les falles

Els ninots indultats per votació popular de Bétera han sigut per a Gran Via de l’Est en infantils i la Barraca en falles grans

La Falla Gran Via del Sud ha tornat a guanyar els primers premis de Bétera en falles grans i infantils, a més d’endur-se els guardons d’Enginy i gràcia gran, ninot indultat gran i ninot indultat infantil. El monument ‘Aloha Tahití’, de Miguel Ángel Royo i José María Baixauli, ha captivat el jurat de la mateixa manera que ho ha fet la falla infantil, que amb el lema ‘A la lluna de València’, ha donat un altre primer premi a la comissió que presideix Vicent Miret.

Gran Via de l’Est, que patí els efectes de la pluja en la falla amb desperfectes en les peces centrals, ha quedat en segon lloc, seguida de Carraixet, la Barraca i l’Albereda.

En infantils el segon premi ha recaigut en la comissió de Carraixet, seguida de la Barraca, Gran Via de l’Est i l’Albereda. El premi d’enginy i gràcia infantil l’ha aconseguit la Barraca.

Els ninots indultats per votació popular han sigut per a Gran Via de l’Est en infantils i la Barraca en falles grans.

Centenars de fallers de les cinc comissions de la ciutat s’han reunit davant del Palauet per rebre els banderins dels premis de mans de les Falleres Majors de Bétera, Júlia Garrido i Lluna Alejo, en un acte conduït per la regidora de Festes, Raquel Puig.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà