Bétera entrega les “Beques Elia Verdevío” del Campus de Bàsquet Femení Ana Suárez

Beques Elia Verdevío

Del 25 al 30 de juliol el municipi organitza aquest Campus al costat de la jugadora professional

“Des de l’àrea d’Esports treballem per aconseguir l’equiparació d’oportunitats esportives entre homes i dones”, amb aquest missatge l’Alcaldessa i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bétera, Elia Verdevío, ha anunciat la posada en marxa del Campus de Bàsquet Femení al costat de la jugadora de bàsquet professional Ana Suárez.

Del 25 al 30 de juliol arrancarà aquest Campus en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Bétera que preveu una afluència de jugadores de bàsquet de les categories infantil, cadet i júnior.

“És fonamental que les nostres xiquetes i adolescents aposten per l’esport, que el practiquen i que somien amb arribar lluny perquè des de l’administració local donem suport a l’esport femení i animarem a les nostres joves a practicar-lo”, ha incidit la regidor d’Esports.

Sens dubte, és una gran oportunitat poder aprendre i practicar bàsquet de la mà d’una gran com és Ana Suárez. La valenciana es troba actualment en l’equip francés La Roche i porta més de 18 anys com a jugadora professional. El seu afany per empoderar a la dona i secundar-la perquè aconseguisca el triomf esportiu l’ha feta portar avant aquest Campus en el qual col·labora el Consistori.

L’objectiu del Campus és arribar al major nombre de dones esportistes dedicades al bàsquet i està enfocat al fet que les participants agafen confiança en si mateixes, treballen i s’esforcen perquè amb il·lusió i dedicació es pot aconseguir qualsevol meta.

A aquest efecte s’ha dissenyat un programa que estarà guiat per entrenadores professionals perquè les xiques gaudisquen del bàsquet, de xarrades i conferències amb altres esportistes, convidades sorpresa de la lliga femenina i una infinitat d’activitats enfocades al món professional de l’esport femení. El Campus finalitzarà amb un Torneig obert al públic en les instal·lacions de BBall C3nt3r València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà