Es presenta el tercer número de la revista dels caçadors de la Serra Calderona

El Camp de Túria

El primer edil de Nàquera, el popular Ricardo Arnal, va asistir a un acte organitzat per l’Associació de Clubs de Caça de la Serra Calderona, en un sopar que també va servir per presentar el tercer número de la publicació editada per part d’este colectiu, ‘La revista’.
camara el camp de túria Visita la galeria fotogràfica de l’esdeveniment

José García

Esta Associació está integrada pels clubs de caça de les 13 localitats que integren la zona de la Serra Calderona (Albalat dels Tarongers, Algimia d’Alfara, Altura, Estivella, Gátova Gilet, Marines, Náquera, Olocau, Sagunto, Segorbe, Serra y Torres-Torres).

Esta agrupació de caçadors forma part, al mateix temps, de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, que recentment ha reelegit a Juan Quiles com a president. L’acte va comptar també amb la presencia de Directora General del Medi Natural, Mª Ángeles Centeno, i la Cap de l’Àrea d’Espais Naturals, Carmen Olmos.

També varen assistir membres d’alguns consistoris de la comarca. Ricardo Arnal va expresar la seua voluntat “d’ajudar als veïns del poble que formen part de l’Associació de Caça i que volen continuar practicant este esport tan implantat al nostre poble, seguint l’actual normativa vigent”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà