Banner papereria Ruiz

El proper dissabte, programa doble de música en valencià

El pròxim dissabte 11 de desembre, a les 22:30 hores, tindrà lloc al Teatre de la Unió de Llíria, el segon ‘Festival de la Cançó del Camp de Túria’, en Homenatge a Ovidi Montllor, que comptarà amb les actuacions dels diversos grups i cantants.

José García

Hi participaran Al Tall, Miquel Gil, Josep Romeu, Lluís Vicent, Andreu Valor, Naia, Feus Ferri, Jordi Montañez, Dr.Dropo i Enric Esteve, Ara és demà i Carles Enguix. Cada grup versionarà una o més cançons del cantautor, a més d’interpretar els seus propis temes en un acte que done veu tant a grups consolidats com a noves promeses de la música en valencià. També hi haurà una mostra de cultura popular, a càrrec de la Colla de Bastoners d’Igualada i la Colla de Dolçaines de l’Horta.

L’homenatge, organitzat per l’Assemblea de Joves del Camp de Túria, pretén difondre la cançó d’autor a la comarca del Camp de Túria i donar-li una nova dimensió, acostant-la a la gent més jove. «El clàssic Teatre de la Unió Musical de Llíria serà l’entorn idoni per recordar una figura tan important i influent com la de l’Ovidi i despedir el 2010, any en que es commemoren els quinze anys de la seua mort», comenten els organitzadors.

Les entrades (amb un cost de 8 euros les generals, o de 5 euros per a joves menors de 26 anys i aturats) poden adquirir-se a la Unió Musical de Llíria (San Vicente Ferrer, 17, Llíria), el Casal Jaume I del Camp de Túria (Avinguda dels Furs, 17, Llíria), l’Ateneu de Bétera (Carrer Major, 21, Bétera), l’Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil (C/ Escultor Benlliure, S/N, Benaguasil), el Centre Social Terra (Baró de Sant Petrillo, 9, València), l’Ateneu Popular de València (Pere Bonfill, 12, València), el Racó de la Corbella (Plaça del Pilar, València), Ca Bassot (C/ Bisbe Muñoz, 52, Burjassot), Video-club.com (Carretera de Llíria, 62, Vilamarxant). Els xiquets menors de 8 anys entren gratuïtament.

L’Assemblea de Joves del Camp de Túria també vol convida els assistents, el mateix dia a les 19:30 hores, al concert del grup de folk ‘Aljub’, emmarcat en el II Circuit de Música So de Sons, que tindrà lloc a la seu de Consolat de Mar a Benaguasil.

Eixe concert és gratuït i, en acabar, hi haurà un sopar de pa i porta a preu popular. El II Circuit de Música So de Sons està organitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i col·labora en l’acte el Casal Jaume I del Camp de Túria.

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.