Es produeixen assalts a vivendes situades a urbanitzacions de Bétera i Llíria

El portaveu de la ‘Coalició Compromís’ s’ha referit als assalts que s’han patit a algunes vivendes situades a urbanitzacions de Llíria i Bétera en les passades festes nadalenques.

Pau Tineo

Paco García, portaveu de ‘Caolició Compromís’ a Llíria, s’ha referit als atacs que s’han denunciat en les passades festes nadalenques a Bétera (a l’urbanització ‘La Masia’) i a Llíria (a l’urbanització Vall de Flors I’). “Els delinquents busquen cases sense reixes i que estiguen prop d’eixides ràpides”, explica García.

Eixos fets s’han produit de nit, mentre els propietaris dormen; en alguns casos, s’han produït enfrontaments que han acabat amb pallises dels veïns que han volgut enfrontar-se amb els assaltants. Inclús ha succeit que un veí de Bétera emprara una arma de foc per repel·lir l’intent de robatori.

“Nosaltres proposem el reforç dels efectius policies en les zones d’urbanitzacions, amb la finalitat de millorar el servei de seguretat, així com la millora de la coordinació amb altres cossos de la comarca per mitjà de la implantació del 112 i l’adhesió a la xarxa COMDES de comunicacions de la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu de fer més efectiu el servei que els agents presten en el Camp de Túria”, conclou García.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà