Últim concert del ‘Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria’

El I Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria arriba al seu darrer concert el proper dissabte 16 de juliol a l’Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil, a partir de les 22h.

Pau Tineo

Després d’haver pogut disfrutar de les actuacions a Llíria, Benaguasil, Vilamarxant i Bétera de Pepe Ruíz, Rock’n Ron, En Jake, Simètric, Alikata Rock, Aforo Máximo, Trineu Tanoka, Skazofrenia, King Kong Boy, Lluís Vicent i Sense Poure, avui dimarts actuaran Eskak al Rei, Fuck and Tup Family i Niquelados Durband. A més, també es comptarà amb la presència de Sin Razón, que no pogué actuar el passat divendres 1 de juliol a l’Ateneu de Bétera després que segons l’organització «la Policia Municipal de la citada població ens impedira continuar amb el concert a partir de les 24h, malgrat que comptàrem amb el vistiplau dels veïns i veïnes de la plaça del Mercat on es troba l’Ateneu».

L’Assemblea de Joves del Camp de Túria també denuncia «la doble bara de messura del govern local que estableix un horari d’activitats discriminatori segons l’organització siguen casals fallers, festers, etc.; o siguem col·lectius crítics de la comarca per tal de restringir-nos les activitats».

Un cop realitzats tots els concerts, es publicaran els resultats de les votacions el dilluns 18 de juliol a la web del Concurs Itinerant de Música. Els grups que hagen obtès una major puntuació participaran en la final que tindrà lloc el proper divendres 29 de juliol. En este concert tindrà lloc la votació per triar el guanyador del Concurs de Música. Este serà premiat amb la gravació d’una maqueta de dos canços.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.