Fernández Bielsa visita la Mancomunitat Camp de Túria

El Vicepresident tercer de la Diputació de València defèn la utilitat de l’ens

La Mancomunitat Camp de Túria va rebre ahir la visita del Vicepresident Tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa. Després de visitar l’Ajuntament de Llíria i abans de desplaçar-se fins a Marines i Olocau, el Bielsa es va acostar fins a les instal·lacions de l’ens supramunicipal per a conèixer els serveis que es presten.

El diputat, que va estar acompanyat en tot moment per la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, va recórrer les instal·lacions i va conversar amb els treballadors d’esta administració pública. “És molt important per a nosaltres rebre aquesta visita per intensificar els llaços d’unió amb la Diputació i la Generalitat i continuar treballant ampliant i millorant els serveis que tenim fins ara”, ha assegurat Celda.

Per part seua, el Vicepresident Tercer de la Diputació ha explicat que és conscient del treball de la Mancomunitat Camp de Túria, “perquè he sigut president d’una mancomunitat i reconec l’esforç de la presidenta a traslladar la necessitat de cooperar entre municipis per a tirar avant projectes de molta envergadura”. “La de Camp de Túria és un exemple de consolidació de serveis mancomunats i d’un projecte comú entre tots els municipis de la comarca”, ha subratllat.

En este sentit, Bielsa ha afegit que “les mancomunitats són tan importants per a la Diputació de València que és la primera vegada que hi ha finançament dins dels Plans d’Inversió. Nosaltres creiem que són un instrument útil per compartir serveis i intentar que els municipis tinguen un projecte comú”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà