Les millores a la CV-374, entre Riba-roja i Loriguilla, començaran en gener i acabaran en octubre de 2012

Des de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria s’ha anunciat que l’inici de les obres d’ampliació de la CV-374, en el tram que uneix este municipi amb Loriguilla “és inminent” i el situa “a finals de gener del 2012”. Les actuacions ja han sigut adjudicades a l’empresa encarregada d’executar les obres, que tindran un cost de quasi 6,3 milions d’euros.

José García

Les obres d’ampliació de la plataforma de la CV-374, entre Loriguilla i Riba-roja de Túria tindran un cost de 6.293.864 euros i un termini d’execució d’obres de 10 messos.  Esta carretera suporta actualment una gran intensitat de tràfic, havent passat dels 5.249 vehicles diari l’any 2000 als 7.842 actuals, dels que un 5% son vehicles pesats.

Des de l’Ajuntament de Riba-roja es manifesta que esta actuació “sempre ha sigut una prioritat per l’actual equip de govern, que s’ha mostrat en tot moment interessat en millorar en criteris de seguretat viària”.

El ben cert és que esta via té una gran sinistralitat a causa de la falta de visibilitat en alguns trams. L’obra, que millorarà notablement el seu traçat, contempla la construcció d’una rotonda a l’altura del cementeri municipal, així com l’ampliació a 7 metres d’amplaria amb voreres d’emergència de 2,5 metres. El tram  a ampliar, va des de la glorieta d’entrada al nucli urbà de Loriguilla, a l’est, fins a la glorieta en la intersecció de la carretera amb la variant de Riba-roja del Túria CV-370, al nord.

 

1 Comment
  1. Ja l’han millorat? Perque estem al mes d’Abril i encara no ho hem notat…Es veu que la millora ha passat sense pena ni gloria……

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà