El Congrés Comarcal del BLOC tria la seua nova executiva comarcal i els consellers nacionals

El passat dissabte, 17 de noviembre, el Bloc Nacionalista Valencià del Camp de Túria va celebrar el seu congrés comarcal, acompanyat per la responsable d’organització del BLOC, Àgueda Micó. Durant el congrés es varen tractar, netre altres punts, l’elecció dels conselleres nacionals i de l’executiva comarcal.

José García

Per a començar, el secretari comarcal en funcions, Joan Josep Baudés, va llegir l’informe on feia una anàlisi dels seus 4 anys al càrrec de la secretaria i una projecció de futur de la formació a la comarca. Segons va destacar Baudés, “el Camp de Túria és la setena comarca del País Valencià amb major número de vots a la Coalició Compromís, per davant de comarques històricament nacionalistes”.

La Coalició Compromís està integrada per tres formacions: el Bloc Nacionalista Valencià (BLOC); Iniciativa del Poble Valencià (IdPV); i Els Verds – Esquerra Ecologista del País Valencià (EV-EE). Per els responsables del BLOC, els darrers resultats al Camp de Túria posicionen a una bona part de la seua població “clarament a favor d’un creixement que han d’aprofitar el responsables polítics d’estes formacions, treballant pels pobles de la comarca”.

Posteriorment, el BLOC del Camp de Túria va triar l’executiva comarcal, on només es va presentat una llista (que va ser aprovada per unanimitat). Esta executiva està conformada per 5 persones, 3 de les quals formen part del Bloc Jove del Camp de Túria, “cosa que indica que s’ha donat pas a una renovació de la mateixa, donant visibilitat a la gent més jove, que ha agafat el repte amb molta il·lusió i ganes de treballar”, segons fonts d’esta formació política nacionalista.

Els i les 5 noves membres de l’executiva tríades varen ser Ramon Sanchis, com a secretari comarcal; Francesc Gil, com a secretari d’organització i finances; Empar Vidagany, com a secretària d’implantació; Cristina Alemany, com a secretària de política municipal; i Alexandre Cucala, com a secretari de comunicació.

Després es va triar als dos representants de la comarca al Consell Nacional del BLOC i als seus dos suplents: Josep Vicent García i Alexandre Cucala varen ser elegits com a consellers nacionals i Carmel Vidagany i Joan Carles Melitón varen ser els elegits per ser els suplents.

Finalment es va fer un torn obert de paraules i es va fer referència al primer congrés de la Coalició Compromís del Camp de Túria, que se celebrarà a partir de gener; de la mateixa manera, els membres del BLOC varen oferir-se “a aportar tot el seu potencial humà i tota la seua infraestructura”. Ramon Sanchis va agrair, en nom de tota l’executiva electa, la confiança dipositada pels membres de la formació a l’hora d’escollir el projecte, que va definir com “renovador i juvenil”, remarcant “la il·lusió i les ganes de treballar” dels membres de la nova executiva.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà