EU del Camp de Túria renova el seu Consell Polític Comarcal i David Gadea es ja el nou coordinador comarcal

El Camp de Túria
David Gadea es va convertir, el passat dissabte, en el nou coordinador comarcal de la formació política Esquerra Unida a la comarca del Camp de Túria. Gadea, membre de l’agrupació de Vilamarxant d’EUPV, substitueix a l’anterior coordinador, Julio Mallent.

José García

El Camp de TúriaEl nou Consell, elegit el dia 22, el  formen 14 persones, en representació de tots els col·lectius locals de Camp de Túria (Llíria, Bétera, Riba-roja del Túria, la Pobla de Vallbona, l’Eliana, Benaguasil, Vilamarxant, Sant Antoni de Benaixeve, Serra i Olocau).

Les responsabilitats, a les diferents àrees, queden definides de la manera següent: com coordinador comarcal, David Gadea (de Vilamarxant); en l’àrea d’Organització, Lorena Veintimilla (Llíria); en Finances està Almer Villajos (Riba-roja del Túria); en Política Municipal, Luis Poveda (Bétera); el responsable de Joves és Jesús Martínez (de l’Eliana); el de Moviments Socials es Jaume Ruiz (Riba-roja del Túria); en Comunicació, Javier Descalzo (La Pobla de Vallbona); en Xarxes Socials, Vicente Alexis (Olocau); i en Moviment Obrer, Marcos Vela (Bétera).

David Gadea va agrair a totes els seues companys i companyes el suport rebut per part dels seus companys i va destacar el treball de Julio Mallent i Julia Arastey, “que han estat al peu del canó durant els últims 4 anys”. Segons Gadea, “s’obri una nova etapa carregada d’il•lusió i de treball. Seguirem el camí fet per l’anterior Direcció i continuarem creixent”

El nou coordinador comarcal d’EUPV al Camp de Túria va destacar la incorporació de Jóvens al Consell, la creació de noves àrees com la de moviments socials i sindicals, així com el reforç de les ja existents com a comunicació i xarxes socials. Gadea va recordar que, a la nostra comarca, hi ha una gran problemática social: “En els darrers 5 anys s’ha incrementat l’atur en quasi un 300%; l’Hospital Comarcal segueix sense ser una realitat; el Metro continua sense arribar a algunes poblacions; i s’exerceix la pressió amb els més desafavorits, com  és pot comprobar al Centre Ocupacional”.

El Consell ixent va agrair el suport i la dedicació de tots els col·lectius locals en els seus 4 anys de gestió. En paraules de l’anterior Coordinador, Julio Mallent, “han sigut 4 anys difícils, en què ens hem reinventat, però amb el treball i l’ajuda de tots i totes, hem aconseguit reorganitzar i fer visible l’esquerra a Camp de Túria”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà