El PSPV-PSOE diu que Rajoy “redueix a la misèria” les inversions al Camp de Túria

Demandes d'inversió a la Comarca del PSPV-PSOE

 

 

De ‘misèria’ ha qualificat la executiva comarcal del PSPV-PSOE les inversions aprovades pel govern de Rajoy per a la comarca del Camp de Túria. Els socialistes han reclamat a l’executiu una aportació de 15 milions d’euros en infraestructures, instal·lacions esportives i dotacions públiques. A més, des del PSPV s’ha comminat als alcaldes del Partit Popular de la nostra comarca a adherir-se a aquesta reclamació d’un finançament “just i equitatiu per als prop de 155.000 habitants que viuen a la comarca”.

 

I.G.

La caiguda de les inversions per a obres hidràuliques en el Camp de Túria, que s’han vist reduïdes un 78% als pressupostos de 2014, han provocat la reacció de l’alcalde de l’Eliana i senador, José Maria Ángel, que ha afirmat que Rajoy “margina completament a aquesta comarca i estrangula un dels principals motors econòmics, com és l’agricultura, amb el beneplàcit dels alcaldes del Partit Popular”.

Similar reacció ha estat la del secretari comarcal del PSPV, Xavier Arnal, per a qui l’aportació dels 15 milions d’euros als pressupostos de 2014 seria “l’eix fonamental de desenvolupament de la comarca” amb obres tant necessàries com “un cinturó exterior de 80 quilòmetres de carrils bici que comunique tots els pobles del Camp de Túria i que al mateix temps elimine els principals punts negre de tràfic que encara patim”.

A més, l’executiva comarcal socialista també s’ha fet ressò de la importància d’escometre la neteja i adequació d’alguns barrancs importants com el del Carraixet, Bono o Mandor, o de la millora notable en algunes de les principals carreteres del Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà