El restaurant Rossinyol de Nàquera guanya el ‘IV Concurs de Cuina de Caça i Bolets de Bocairent’

Guardonats al concurs de BocairentEl VI Concurs de Cuina de Caça i Bolets de Bocairent, celebrat el passat  25 de novembre a l’hotel Ferrero d’esta localitat, ha premiat amb el màxim guardó al restaurant Rossinyol de Nàquera pel seu plat ‘encenalls de filet de cérvol amb Parmentier de boletus i de salsa de pebrassos’. El segon premi, en la modalitat del plat elaborat amb carn de caça i bolets, ha estat per al restaurant Casa Granero, de Serra i el tercer per al restaurant Juan XXIII, de Benifaió.

I.G.

El certamen gastronòmic ha estat patrocinat pel Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar i per l’Ajuntament de Bocairent. Un concurs que ha comtat amb la participació de dotze restaurants professionals procedents de pràcticament tota la geografia de la Comunitat Valenciana.

El premi aconseguit pel restaurant Rossinyol i el segon guardó obtingut per Casa Granero són un reconeixement al treball d’aquestos restauradors del Camp de Túria. Un guardó que s’uneix als ja aconseguits aquest any pel Rossinyol, com són el de millor arròs caldós al concurs de Llutxent o el primer premi de postres amb carabassa a Llíria; o els de Casa Granero que va guanyar el premi als millors postres amb caqui de Llutxent o el primer premi al concurs d’arròs amb bledes de Llíria 2012.

Al certamen es reuniren més de 400 persones de Bocairent, de la serra de Mariola i de la Vall d’Albaida que varen gaudir de les excel·lències preparades per estos artesans de la cuina. L’acte d’entrega de premis va estar presidit pel diputat provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán, i per l’alcalde amfitrió, Josep-Vicent Ferre, com a representants de les dos entitats patrocinadores del certamen junt amb l’empresa Durplastics.

Sanjuán va destacar que “des del Patronat Provincial de Turisme, hem donat suport a aquesta iniciativa des del primer any de la seua celebració per promocionar la gastronomia típica de Bocairent i la seva comarca, elaborada amb carn de caça i bolets”.

Per la seva banda l’alcalde de Bocairent va agrair l’ajuda de la Diputació de València “sense la qual no hagués estat possible celebrar aquest certamen gastronòmic, en què han participat 12 restaurants de tota València”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà