El Camp de Túria obté 112.948 euros de la Diputació per restaurar cinc inmobles en quatre poblacions

pobledemarines

La comarca del Camp de Túria és una de les beneficiàries de la nova ajuda que ha aprovat la Diputació de València per la rehabilitació de béns immobles en el seu territori. La nostra comarca rebrà 112.948 euros per afrontar la restauració de béns immobles als pobles de Riba-Roja de Túria, Llíria, la Pobla de Vallbona i Marines. Aquestes poblacions es troben entre les 64 obres de la província que percebran un total d’ 1,6 milions d’euros.

Jesús Pérez

Les obres estan destinades a la preservació dels béns immobles de la província que tinguen valor històric, artístic i d’interès local i amb especial significat pels municipis, així com pels ciutadans, siguen de caire religiós o civil. 

Riba-Roja de Túria, la població més beneficiada, rebrà un total de 35.000 euros que es destinaran a la millora de l’accés al Molí de la localitat.

Llíria, per la seua banda, obtindrà un total de 33.948 euros per rehabilitar dos immobles. Destinarà 20.000 euros per fer una reparació estructural de la Biblioteca Municipal ‘l’Almodi’. A mes, la Parroquia Sant Francesc d’Assís repararà les campanes de l’esglèsia.

La Pobla de Vallbona es beneficiarà de l’arribada de 20.000 euros que s’invertiran en la conservació de la Casa Gran de la localitat.

Marines també tindrà una part de la subvenció que Diputació ha concedit a la comarca. Seran 24.000 euros per la restauració de les campanes de l’esglesia del poble i també en l’automatització del rellotge de la torre campanar.

Juan José Medina, vicepresident de l’ens provincial, ha declarat que “la inversió ha sigut equitativa a tota la província  d’acord amb la Secció de Restauració de Béns Culturals del Servei de Cooperació Municipal i les ajudes s’han assignat per una Comissió de Valoració prevista en les bases reguladores de les ajudes”.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà