El parc de bombers de l’Eliana celebra el seu 25é aniversari

El parc de bombers de l'Eliana celebra el 25é aniversari
El parc de bombers de l’Eliana, que dona servei a les comarques del Camp de Túria i dels Serrans, va celebrar el passat 13 de desembre el seu 25é aniversari. Un acte que va comptar amb la presència del president delegat del Consorci Provincial de Bombers de València, Francisco Tarazona, qui va destacar que “estarem sempre al costat dels bombers perquè esteu treballant per la societat, quan sona la sirena eixiu corrents a salvar una vida i això no té preu”.

I.G.

Una trobada que va comptar, també, amb la presència de la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Emergències de la Generalitat, Irene Rodríguez, i amb nombrosos alcaldes i regidors de la zona, així com representants de la Policia Local, la Guàrdia Civil i un gran nombre d’efectius del Consorci.

Per a destacar la gran tasca desenvolupada pels bombers, Tarazona va recordar els ” tràgics incendis forestals” que van afectar la comarca dels Serrans l’estiu del 2012 i que “van demostrar la gran capacitat de treball i compromís dels efectius del parc de l’Eliana”. El diputat provincial també va remarcar “l’espectacular increment de treball per als bombers en aquesta zona pel gran nombre població que s’ha registrat en els últims anys, sumat a les principals autovies que travessen la zona, i la gran activitat empresarial” .

Per la seua banda, el cap de parc de l’Eliana, Antonio Merchán, va voler agrair “la feina de tots els bombers que han format part d’aquest parc, tant als que estan ara com als que ja no hi són, bé perquè s’han jubilat , mort o s’han desplaçat a altres parcs” . Merchán també va agrair el suport de la Direcció del Consorci i va destacar el volum de treball del parc , amb una mitjana de 1.000 serveis a l’any entre rescats , incendis i prevencions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà