Els graduats menors de 30 anys podran sol·licitar les eurobeques de la Diputació fins al 23 de gener

Els joves graduats podran sol·licitar les eurobeques fins al 23 de gener

La Diputació de València va anunciar ahir diumenge 19 de gener que els graduats menors de 30 anys, empadronats a la província de València, interessats en les beques formatives en institucions i entitats europees promogudes per la Diputació de València, conegudes com eurobeques, podran sol·licitar-les fins al proper dijous 23 de gener de 2014.

I.G.

De fet, la corporació provincial va impulsar el passat mes de desembre aquestes beques amb la finalitat de “donar eixides i incentivar als joves que acaben els seus estudis, amb la formació activa, pràctica i directa que després els permetrà trobar un lloc de treball”, segons va afirmar, el seu president , Alfonso Rus.

Tot i això, la seua difusió pública mitjançant la revista de la Diputació de Valencia, Dival, ha estat feta amb tant de retard que s’ha produït la circumstància que els interessats en aquestes eurobeques sols gaudiran de quatre dies per a presentar les corresponents sol·licituds.

Entrant ja al detalls, ‘La Dipu et Eurobeca’ oferta 40 beques per completar la formació dels joves estudiants valencians en institucions i entitats de tota Europa, durant cinc mesos, i amb una dotació econòmica de 1.500 euros mensuals. A més, les beques inclouen una ajuda de fins a 500 euros per becari per a despeses de desplaçament i el sol·licitant podrà optar fins a tres destinacions concretes, ja siga a Brussel·les o a Luxemburg.

Pel que fa a la selecció de candidats, en el procés es valorarà especialment la capacitat acadèmica demostrada per cada estudiant; la seua situació econòmica; els màsters cursats; altres graus obtinguts; el coneixement d’idiomes comunitaris; l’entrevista personal i l’experiència europea de cadascun d’ells.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà