Vacunadors militars reforçaran el punt de vacunació del Multiusos de Llíria

vacunación lliria

20 equips militars d’immunització reforçaran 8 departaments i 13 punts de vacunació estables

La Conselleria de Sanitat ha incorporat 20 equips mòbils militars de vacunació, desplaçats pel Ministeri de Defensa, amb la finalitat d’agilitzar i reforçar el procés d’immunització de la població valenciana en huit departaments de salut, i en concret, l’administració de dosi de reforç.

La consellera de sanitat, Ana Barceló, ha indicat que “aquests 20 equips militars se sumaran als 149 de la Conselleria de Sanitat, que ja estan immunitzant amb dosi de reforç en els punts de vacunació permanents. Per tant, podrem agilitzar de manera considerable el procés de vacunació”.

Es tracta d’accelerar la vacunació de la dosi de reforç en les persones majors de 60 anys, les persones que anteriorment han rebut la vacuna de *Janssen (totes dues en el seu tram final) i el grup de població que ha sigut immunitzat amb la doble pauta de AstraZeneca.

Una vegada finalitzats aqueixos grups prioritaris, la campanya de *vacunanción seguirà amb el grup de població de persones majors de 50 anys, i posteriorment, en els majors de 40 anys.

La consellera insistit en la importància d’acudir al punt de *vacunanción en cas de rebre una cita SMS o trucada de telèfon. “És molt important rebre la dosi de reforç i continuar protegint la població. Com sabem, la vacuna és el nostre principal aliat enfront del coronavirus, a més de les mesures de protecció. Si et citen, per favor, acudeix” ha insistit la titular de Sanitat.

Els huit departaments de salut que es reforçaran són: Vinaròs, València-Hospital Clínic, València-Arnau, València-Hospital Peset, Xàtiva. Alcoi, Oriola i Torrevella.
Les localitats en les quals seran presents els equips mòbils militars de vacunació són: Vinaròs (Llar del pensionista), Peníscola (Centre de salut), Benicarló (Centre de salut), València-Hospital Clínic, Lliria (Edifici Multiusos), Paterna (Centre de salut), València-CIPS Hospital Peset, Xàtiva (Centre de salut), Ontinyent (Centre salut), Hospital d’Alcoi, Oriola. (Centre majors Escorratel), Callosa (Ajuntament) i Hospital de Torrevella.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà