Horarios Julio Metrovalencia

Sorteig de 20 entrades dobles per a Biocultura 2014

Biocultura 2014

 

 

La fira de productes ecològics més important de l’estat espanyol torna a la Fira de Mostres de València els propers 7 a 9 de març en la seua 5ª edició.

 

Amb una previsió de més de 200 expositors, més de 20.000 visitants i 15 activitats paral·leles, BioCultura és un veritable revulsiu per al sector dels productes ecològics, una fira que crea tendències, que crea models, que desperta a molta gent… públic, nous emprenedors, agricultors que es passen al sector ecològic…

 

Ja tenim el llistat de guanyadors i guanyadores de les entrades dobles per a Biocultura 2014 en València. Per arreplegar-les, passar per les taquilles i ensenyar el DNI per acreditar que sou els guanyadors/es del concurs.

 

Des d’InfoTúria volem conviadar-te a la fira Biocultura. Sortegem 20 entrades per a dos persones entre els que deixeu un comentari a esta notícia. Recordeu omplir el formulari amb el vostre nom, cognoms, i correu de contacte. El llistat de guanyadors el farem public el dijous 6 de març.

ÉS MOLT IMPORTANT INDICAR NOM I COGNOM PER A PARTICIPAR I PODER ACREDITAR LES ENTRADES.

 

 

GUANYADORS I GUANYADORES

Marcel·lí García

Ana Belén Sánchez

loles faubel

José Fornieles

Javier Rodrigo

María Ángeles

Mireia García

Juan Vte. Quinto Cózar
Luisa Ponce Alba

Mª Dolores Perona

Isabel Doménech

javier patiño yuste

Aylin brey

Inmaculada Diaz

Eva Baeza

 

 

18 Comentaris
 1. He asistido a alguna feria de compartir semillas de vecinos y me parece una oportunidad genial para seguir aprendiendo para que todo esto no deje de fluir…

 2. hola, que be que fan aquesta fira tan interesant en la que podem gaudir de un tipo de vida respetable amb el medi ambient i a mes a mes, moltes empreses valencianes que estan al costar de casa que pot ser no coneixies y també pots anar xiquets i el ambient es per a tost, empreses locals, nacional e internacional totes compateixen el medi ambient el respete per la natura i la salut.

  Mil saludos, desde el costat del camp del turia

 3. GrasiAz… Asi es… que bonitas palabras… son semillas en Conciencia… que Buen decreto… al sentirlo expresarlo… Asi sera… Asi lo estamos haciendo… entre todos al sentirlo…

  …GrasiAz… …Vamos juntos…

  att: Casa Consiente i Ekosophia en …EKOSMUNiDAD…

 4. Biocultura es una oportunitat per coneixer nous productes ecologics, per trovar-se amb els que ja coneixes i amb la gent que, com tú, aprecia canviar amb xicotets actes, poc a poc, xino xano, el mon.

 5. 😆 Me encantaaaa.
  Estaba esperando como loca que fuera Biocultura 2014. No me la pierdo.
  Me encantan las charlas, poder comprar cosas que de normal no encuentro y sobretodo encontrarme con tantos amigos y caras conocidas.

Respondre

La vostra adreça de correu no es publicarà.