La Conselleria repren les obres de l’Hospital de Llíria i diu que estes acabaran en 3 mesos

El Camp de Túria
La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha anunciat que, a partir del pròxim 12 de març, es reprendran les obres de l’Hospital de Llíria.

José García

Aquestes mateixes fonts asseguren que el termini per a finalitzar aquesta actuació serà de tres mesos. Les obres que hi queden per fer se centren en acabaments interiors i en la instal·lació del material i maquinària pròpia d’un hospital.

En aquesta actuació s’han invertit 27 milions d’euros, però ara seran necessaris altres 5,1 milions d’euros. es tracta d’un projecte que s’ha demorat molt, al llarg dels darrers anys, i també és una reivindicació dels veïns de les comarques del Camp de Túria i dels Serrans.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha mostrat la seua satisfacció per la notícia i ha manifestat que “sempre hem lluitat i apostat per este Hospital, perquè equival a salut i benestar per als ciutadans per qui treballem”.

Fonts de la Conselleria de Sanitat expliquen que este nou espai comarcal de la Salut disposarà de quasi 120 llits en habitacions individuals, 50 dels quals per a l’àrea quirúrgica, 40 per a l’àrea mèdica i 30 per a maternoinfantil.  Així mateix, comptarà amb Hospital de Dia Mèdic-Quirúrgic, que disposarà de 16 llits.

Estes mateixes fonts no han pogut determinar la data en què l’Hospital Comarcal de Llíria començarà a oferir els seus serveis als habitants de la zona, ja que falta per saber quins professionals prestaran la seua atenció sanitària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà