Les comissions falleres de Riba-roja de Túria i Vilamarxant visiten la Diputació de València en el dia de la província

Imatge recepció falleres Riba-roja

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va rebre ahir les comissions falleres de Riba-roja de Túria i Vilamarxant, amb motiu de la celebració del dia de la província de València en un acte en que es van ajuntar més de 1.500 fallers i 200 comissions de tota la província.

Jesús Pérez

La expedició de Riba-roja, va comptar amb la presència de fallers de les sis comissions del poble, i al capdavant estaven les Falleres Majors, Imma Albiach i Júlia Alberola. Al grup també estaven presents el president executiu, Francisco Ferriols; el secretari José Iranzo i el diputat i alcalde de Riba-roja, Francisco Tarazona.

Rus també va reunir-se amb les falleres de les diferents comissions de Vilamarxant. A la recepció van estar presents les representants de la falla ‘El Colp’, Alícia Castellano i Belén Eguídanos; de la comissió ‘Pensat i Fet’, Jessica Santamaria  i Soraya Arastey; i per part de la falla ‘El Pilar’, van acudir representants de la seua comissió. Les falleres van estar escortades pel batlle de la població, Vicent Betoret, i els regidors de Cultura, José Luis Garrido, i Gabriel Castellano, titular de Turisme.

La Diputació, que ofereix una subvenció pel desenvolupament de la festa, va obsequiar les diferents Falleres Majors amb un ventall i als presidents amb un mocador i un gravat al final de la recepció.

Imatge de la recepció de falleres de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà