Esquerra Republicana del Camp de Túria celebra un acte al Casal Jaume I de Llíria

El Camp de Túria

El passa divendres, 11 d’abril, es va celebrar al Casal Jaume I de Llíria una xerrada organitzada per Esquerra Republicana del Camp de Túria, que tenia per títol ‘València: paga i calla. El preu d’ofrenar noves glòries a Espanya’.

José García

L’encarregat de donar a conèixer el contingut d’esta xerrada va ser Joan Vea, secretari de Política Econòmica d’Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV). L’acte s’emmarca dins d’una campanya de pressa de contacte amb els simpatitzants i veïns del Camp de Túria, amb l’objectiu d’encarar i reflexionar sobre la problemàtica social que pateix la nostra autonomia.

Segons va explicar Vea, els valencians i valencianes “estem patint una problemática financera i fiscal promoguda pels succesius governs centrals, que están practicant un continuat espoli fiscal al Pais Valencià”.

El representant d’ERPV va comentar que l’actual situación fiscal de l’Estat cap a la nostra autonomía “ha empobrit el País Valencià i, si esta situació no es resol, la nostra situación será inviable. L’espoli que estem patint tots els valencians ens afecta a tots per igual, independentment del nostre lloc de procedència, la nostra llengua o la nostra religió”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà