Comerç actiu es promociona en Kinépolis per a donar a conèixer la varietat i qualitat dels seus serveis

comerç actiu

La marca que aglutina a les 17 associacions de Camp de Túria continua treballant conjuntament pel comerç local

La Mancomunitat Camp de Túria continua donant suport al comerç local de la comarca. Des que es creara la marca Comerç Actiu que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria s’han anat succeint diverses accions per a ajudar en la promoció dels serveis que es presten des de cadascun dels municipis.

En aquesta ocasió, s’ha pres la decisió entre tots els comerços que formen part de la marca comarcal de posar en marxa una campanya en Kinépolis. Es tracta d’un punt que concentra un gran volum de persones i a més se situa en l’àrea d’influència de la comarca.

D’una banda, se li donarà visibilitat a la marca amb la col·locació d’un vinil en les escales d’accés a les sales de cinema on es pot conèixer els municipis i les associacions que formen part de Comerç Actiu.

A més, estem projectant en totes les sales de cinema un espot que posa en valor al comerç local de les diferents localitats de la comarca. 20 segons que descobreixen la qualitat dels serveis i el bon tracte que reben els clients que trien comprar en els comerços de Camp de Túria.

Es tracta d’accions que es duen a terme gràcies a la col·laboració amb la Xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC). La Mancomunitat Camp de Túria aposta pel comerç de proximitat i treballa braç a braç amb les associacions per a afavorir el seu creixement i desenvolupament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà