Segueix la controvèrsia de les pantalles gegants per a la final de Copa

Riba-roja segueixen avant en la retransmissió en la Cebera

La comarca del Camp de Túria es prepara per a viure una altra nit històrica per a tots els valencianistes. El conjunt de Mestalla s’enfrontarà aquest dissabte 23 d’abril davant el Betis en l’estadi de La Cartuja de Sevilla en la final de la Copa del Rei.

Un partit que serà emés per Mediaset, empresa propietària de Telecinco, i que per acords publicitaris i nivells d’audiència ha decidit no autoritzar la instal·lació de pantalles gegants en espais públics.

A dia de hui, diversos municipis de la comarca han cancel·lat la instal·lació de pantalles gegants com San Antonio de Benagéber, on el consistori ha preferit prendre una decisió de “prudència” davant qualsevol risc de demanda, igual que l’Ajuntament de Llíria, que ha pres la decisió de cancel·lar per cautela jurídica.

L’últim ajuntament de Camp de Túria en cancel·lar la retransmisió prevista en l’Alameda ha sigut el de Bétera, encara que mantindrà la discomóvil posterior al partit en una nova ubicació, en Fruits Bétera.

En Benaguasil, la falla Carrer de Llíria, organitzadora de l’esdeveniment, ha anunciat també a última hora que nose celebrarà en el BClub on anava a instal·lar una pantalla gegant de 6 metres quadrats en les instal·lacions del BClub.

cartel riba

L’únic municipi que de moment manté la pantalla gegant en el recinte municipal de Cebera es Riba-roja de Túria que, segons han confirmat fonts municipals aquesta vesprada, no té previst cancel·lar l’esdeveniment i així ho ha publicat en les xarxes socials de l’Ajuntament.

A partir de les 18 hores hi haurà una fanzone amb quinto i tapa, música de la mà de @dj_kikon i una zona de jocs amb futbolí, ping pong i inflable a per als xiquets/es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà