Arranca la campanya de suport a les cooperatives de Camp de Túria

cooperativa Benaguasil

L’acció que s’emmarca dins dels compromisos de la Mesa d’Agricultura

La Mancomunitat Camp de Túria continua realitzant accions que ajuden a la visibilització i creixement de diversos sectors de la comarca. Així, s’està treballant ja en la difusió per a donar suport de les diferents cooperatives que existeixen a la comarca.

En aquest sentit, cadascuna de les set cooperatives que desenvolupen la seua activitat en aquesta comarca seran protagonistes d’un vídeo que servirà per a difondre el treball que realitzen, aixícom mostrar les seues inquietuds i reptes als quals s’enfronta l’agricultura en aquests moments.

El primer vídeo que veurà la llum serà el de la cooperativa Rural SantVicent Ferrer de Benaguasil. Una organització que compta amb més de 100 anys de vida i que en paraules del seugerent Miguel Ángel Martí, “els models estan canviant i anem cap a models de molt baixa rendibilitat. El present de l’agricultura a Camp de Túria requereix un canvi”.

Després d’aquest primer vídeo que pot visionar-se en les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria i en el Canal de Youtube de l’ens supramunicipal, serà el torn de la resta de cooperatives. Cal recordar que la comarca compta amb cooperatives també a Bétera, Benissanó, Casinos, Llíria, La Pobla de Vallbona i Serra.

Aquesta acció s’emmarca dins dels compromisos de la Mesa d’Agricultura, dins de l’Acord Territorial d’Ocupació. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà