Al voltant de 390 escolars actuen en la cantata “El cor de la terra”

el cor de la terra llíria

En l’actuació va comptar amb l’acompanyament de la Banda UDP Llíria- Camp de Túria- Els Serrans

Al voltant de 390 escolars de set centres es van reunir al pavelló Pla de l’Arc de Llíria per a interpretar la cantata “El cor de la terra”. El projecte educatiu “L’escola canta” és una iniciativa de l’Ajuntament de Castelló amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la col·laboració de l’Àrea d’Educació del consistori de la localitat.

La Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, dirigida per Vicente Puchol, va posar la part instrumental a esta producció amb música de Pablo Anglés i text de Ximo Montañés, director del CEFIRE Artístic-expressiu.

Va participar alumnat dels col·legis de Llíria CEIP Sant Vicent, CEIP Sant Miquel i CIEM Unió Musical, a més del CEIP Castillo del Real (Marines), CEIP L’Olivera (l’Eliana), CEIP Horta Major (Villamarxant) i CRA Alt de Carraixet (Olocau i Gátova).

La composició interpretada ofereix un missatge per a la cura del medi ambient i l’emergència climàtica. A més de despertar consciència sobre un dels grans reptes actuals, també pretén promoure la llengua, la música i la cultura valenciana entre la població més jove.

L’edil d’Educació, Vicent Lis, va voler agrair “la participació de totes les persones i entitats que col·laboren en esta iniciativa, amb un concert a més que té un caràcter intergeneracional i que serveix per a fomentar el desenvolupament creatiu i social de l’alumnat”.





Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà