L’incendi forestal de Begís es fa notar al Camp de Túria

El foc ha provocat una gran boira de fum que s’ha pogut veure en tota la comarca

L’incendi de Begís, a la comarca de l’Alt Palància, Castelló, ja s’ha fet present al Camp de Túria. Des de la tard nit del dia d’ahir, s’ha pogut veure la presència de fum, cendra i la resplendor del foc que ja ha afectat a més de 9.000 hectàrees.


Aquest dimarts 16 d’agost, els serveis d’emergències de la Generalitat Valenciana van processar a l’evacuació evacuació preventiva de les localitats castellonenques de Begís, Toràs i Teresa, a causa del canvi en la direcció del vent i el fum de l’incendi declarat en la zona es dirigeix a la població.

IFbegis


Aquest fenomen ha fet que durant el dia de hui, una gran boira cobrira tota la comarca del Camp de Túria, fins i tot en els municipis del nord del territori es desperten coberts de cendra provocada pel propi focus.


L’incendi es va declarar la vesprada del passat dilluns, probablement a causa d’un llamp produït per una tempesta seca, i aquest dimecres al matí ha creuat al nord de la província de València, on afecta la localitat de les Alcubles.

IFbegis


L’incendi s’ha saldat de moment amb tres bombers ferits de caràcter lleu, i amb una desena de persones ferides quan van abandonar un tren que es va detindre en la zona de l’incendi per a tornar arrere, de les que sis romanen hospitalitzades, tres d’elles en estat greu amb cremades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà