Olocau es reuneix amb la consellera d’Interior i la resta d’alcaldes de la Calderona

reunión incendio olocau

L’objectiu és avaluar la situació dels incendis que afecten la zona

Olocau ha acollit aquest matí una reunió de coordinació entre els municipis afectats pels incendis de les últimes hores, tant el de Begís com el d’Olocau, amb la consellera d’Interior, Gabriela Bravo; el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; i el vicepresident, Carlos Fernández Bielsa.

La trobada ha comptat amb la participació de l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero; de l’alcalde de Gàtova, Manolo Martínez; l’alcaldessa de Marines, Lola Celda i l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. A més, també han participat les primeres edils de les Alcubles i Andilla. En el Punt Avançat també va participar, el vicepresident segon, Rafa García.

La cita ha servit per a donar a conéixer els últims detalls dels incendis que afecten el Parc Natural de la Serra Calderona i per a valorar la situació de l’incendi a Olocau.

L’alcalde del municipi, Antonio Ropero, ha explicat que “l’incendi que s’ha deslligat en els voltants del Castell del Real ja està controlat, s’han retirat els mitjans aeris i són les brigades terrestres les que treballen a refrescar la zona per a poder estabilitzar l’incendi i donar-lo per extingit”.

El màxim responsable polític del municipi agraeix “el treball, l’esforç i la dedicació de totes les persones que han treballat i continuen treballant per a acabar amb les flames a la Serra *Calderona”. “Vull mostrar el meu agraïment a la població d’Olocau per la prudència amb la qual s’ha comportat en les primeres hores més crítiques de l’incendi”, ha afegit Rober.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà