600 alumnes dels instituts de Camp de Túria celebren l’Any Europeu de la Joventut

juventud

L’Auditori de Riba-roja ha acollit la cita amb els 10 centres públics

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de l’IVAJ la jornada en motiu de l’AnyEuropeu de la Joventut. L’Auditori de Riba-roja ha acollit als deu instituts públics de la comarca.

Més de 600 alumnes s’han reunit durant tot el matí de hui i han pogut conèixer de primera mà totes les oportunitats que els ofereix Europa. Els projectes Erasmus+, Interrail i voluntariat han sigut els protagonistes, a més de que l’alumnat ha pogut descobrir en primera persona l’experiència d’altres joves que han gaudit d’aquestes iniciatives.

La cita ha sigut inaugurada per la responsable de l’àrea de Joventut de la Mancomunitat Camp de Túria, Marta Retamosa; i el vice director de l’Institut Valencià de la Joventut, Raúl Puerta.

La programació ha continuat amb la presentació del coordinador de Joventut de la Mancomunitat Camp de Túria, Fran Polo i de la tècnica de Projectes Europeus de l’ens supramunicipal, Carmen Garcia-Serra.

El personal tècnic de joventut dels ajuntaments també s’ha pogut presentar a la joventut de la comarca. Després d’aquesta presentació, l’espectacle de l’il·lusionista Sergio Lozano ha posat la màgia en l’escenari.

Enrique Monrabal, tècnic especialista en projectes per a joves a Europa els ha comptat totes les opcions que els brinda el continent. Després, una taula redona en la qual els joves han pogut comptar les seues experiències a la Unió Europea ha servit per a exemplificar les oportunitats.

La cita ha sigut clausurada pel regidor de Riba-roja de Túria, José Ángel Hernández i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. La presidenta ha explicat en el seu discurs de clausura que “espere que a partir d’ara mireu amb altres ulls el continent en el qual vivim i que pugueu gaudir de totes les oportunitats que teniu a la vostra disposició”. “Erasmus +, interrail i voluntariat són algunes de les opcions amb les quals podeu conèixer nous territoris, noves maneres d’entendre la vida i noves relacions laborals i personals que us enriquiran com a persones”, ha afegit Celda.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.