La Mancomunitat Camp de Túria celebra la Setmana de l’Economia Sostenible

IES BETERA

Els quatre instituts compten amb aula d’emprenedoria

La Mancomunitat Camp de Túria comença hui la Setmana de l’Economia Sostenible, una acció més de suport a les quatre aules d’emprenedories que existeixen en quatre instituts públics de la comarca.

D’aquesta manera, IES Les Alfàbegues de Bétera; IES l’Eliana; IES El Corriol de La Pobla de Vallbona i IES Laurona de Llíria estan rebent formació relativa a l’economia sostenible. Des de hui i fins el 21 d’octubre, tallers sobre economia social amb la participació de AESAL com a representant de les societats laborals; FEVECTA com a representant de les cooperatives i Creu Roja com a representant del tercer sector s’estan acostant a l’alumnat d’aquests centres perquè coneguen una altra manera de fer economia, organitzant de manera associada i cooperativa la producció, distribució, circulació i consum de béns i serveis.

La iniciativa compta amb la col·laboració dels instituts i s’emmarca dins de les accions del ACORD Camp de Túria. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

L’objectiu és també aprofitar les xarrades per a dinamitzar el comerç local ja que el pròxim 25 d’octubre es commemora el Dia del Comerç Local. Per això, les associacions de comerciants estan convidades a participar aquests dies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà