La Mancomunitat participa en el València Digital Summit

manco psoe

L’objectiu és acostar noves tecnologies i startups a les empreses de la comarca

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat hui al València Digital Summit, la cinquena edició de l’esdeveniment internacional sobre tecnologia, digitalització i innovació posat en marxa per Startup Valencia.

L’ens supramunicipal ha sigut present en la zona d’exhibidors de la mà de la Diputació de València al costat de Mancomunitat Horta Sud i l’ajuntament de Quart de Poblet. En concret, han participat els departaments de promoció econòmica, projectes europeus i l’oficina d’innovació de la Mancomunitat.

L’objectiu de la intervenció és participar en el fòrum d’empreses, startups, fundacions i corporacions que constitueix el València Digital Summit per a compartir informació sobre la tecnologia del futur i ajudar al creixement de les empreses de la comarca.

Així mateix, en el seu objectiu d’acostar la innovació i ajudar a construir un territori empresarial intel·ligent i sostenible, la Mancomunitat Camp de Túria ha donat a conéixer el Túria Innovation Transfer Day. Es tracta de la primera trobada de transferència d’informació i innovació de la comarca Camp de Túria i tindrà lloc el 16 de novembre a Bétera. Les inscripcions es troben obertes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà