Un nou sistema de localització per trobar als difunts en el cementeri de Vilamarxant

cementerio vilamarxant

Els visitants accediran a través d’un QR per a descarregar l’aplicació

Els visitants del cementeri de Vilamarxant podran trobar als seus difunts gràcies a la instal·lació d’un nou sistema de localització. Amb motiu del Dia de Tots els Sants, l’1 de novembre, les persones amb familiars i coneguts enterrats en el camp sant podran localitzar-los de manera ràpida. 

L’àrea d’Obres i Serveis, dirigida per Gabriel Castellano, ha implantat este sistema per a facilitar la localització dels difunts tant als veïns de la localitat com als que venen a veure els seus familiars. 

En l’entrada del cementeri s’ha instal·lat una pantalla perquè qualsevol persona teclege el nom i cognoms de la persona difunta per a situar-li el lloc exacte en el qual està enterrat. 

Els usuaris accediran a través d’un codi QR per a descarregar l’aplicació i, gràcies al mòbil, arribar al lloc exacte.  

D’altra banda, les brigades municipals també han deixat en perfectes condicions el cementeri perquè la ciutadania celebre la jornada de Tots Sants en les millors condicions. 

Gabriel Castellano ha repassat tots els treballs realitzats en les últimes setmanes: “Hem remodelat la instal·lació de reg de totes les zones enjardinades i replantat tota la gespa. També s’ha llevat arbratge deteriorat i instal·lat flor ornamental, així com nou bancs”. 

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat les importants novetats: “El sistema de localització de difunts és un pas més cap a la innovació i modernització en el municipi, també en el cementeri. Estem convençuts que este servei serà de gran utilitat per a totes les persones que visiten als seus sers estimats en el camp sant”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà