Riba-roja tanca el cementeri i l’auditori i habilita un telèfon per a afectats per les pluges

lluvias ribarroja

S’han recollit 174 litres per metre quadrat

L’Ajuntament de Riba-roja ha decretat el tancament del cementeri municipal demà i l’Auditori, on s’ha suspés la programació de cinema prevista per al diumenge, fins a un altre avís.

A causa de les pluges torrencials de hui, que han descarregat 174 litres per metre quadrat, el consistori també ha cancel·lat l’activitat ‘Neteja el Nostre Entorn’ i la plantació d’arbres programada per a demà a l’esplanada del Riu Túria.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, els regidors i tècnics de diverses àrees i Policia Local s’han reunit aquesta vesprada de nou després de l’avaluació de danys provocats per les pluges.

Després de la reunió s’han mobilitzat equips d’enginyeria per a actuar sobre edificis o trams de carrers que s’han vist afectades amb caiguda de murs o entrada d’aigua, a més de sol·licitar a Iberdrola la reparació d’un cable d’alta tensió que ha caigut per la força de l’aigua al carrer Nou d’Octubre.

lluvias ribarroja

La Policia Local ha estat treballant en la retirada de vehicles buits atrapats en l’aigua en la CV-370 a l’altura de la rotonda d’entrada al municipi, i en la zona del barranc de Moros, prop del centre de salut.

A pesar les nombroses incidències provocades per l’aigua no hi ha hagut que lamentar danys personals, segons fonts municipals.

D’altra banda, s’ha muntat un dispositiu excepcional de Riba-roja Neta per a buidar i netejar les zones més afectades per la caiguda de branques, *resíduos o l’acumulació d’obstacles que l’aigua s’ha emportat; a més s’ha incorporat una brigada per a la revisió i recol·locació de contenidors.

A partir del dilluns l’Ajuntament habilitarà un telèfon especial d’atenció a la ciutadania per a poder atendre problemes derivats de l’episodi torrencial i orientar en els pròxims dies sobre tràmits de cara a asseguradores

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà