Aquests són els curts guanyadors del concurs ‘2 minuts d’igualtat’ de Llíria

Entrega premis VI Concurs 2 minuts d'igualtat 2022

L’activitat s’emmarca en la programació del 25N

L’alcalde Joanma Miguel va entregar ahir els guardons de la VI edició del Concurs de curts ‘2 minuts d’igualtat’, que organitza anualment l’Ajuntament de Llíria amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

En la categoria d’entre 19 i 25 anys, el primer premi va ser per a Alejandra García amb l’obra audiovisual “Vértigo”, i el segon va recaure en Eva Martín amb “Juzgada”.

El curt “Una historia mil veces repetida” de Diana Fátima Caulibaly va ser distingit en la secció de 17 a 18 anys, mentre que Paco Cantos es va emportar per “Armonía” el premi de la categoria de 14 a 16 anys.

La Unitat d’Igualtat de Llíria organitza cada any este certamen per a conscienciar a les persones joves sobre la igualtat entre dones i homes i en el rebuig a qualsevol forma de violència masclista.

Esta activitat s’emmarca dins de la programació que es desenvolupa esta setmana al municipi amb motiu del 25N. Demà dijous, es realitzarà a les 16.00 hores en l’edifici Multiusos la primera reunió del grup de voluntariat per a la “Prevenció i actuació de les agressions sexistes en espais d’oci”.

El divendres 25 de novembre se celebrarà IV marxa “Llíria Lliure de Violència contra la Dona”, amb la participació d’associacions, centres educatius i ciutadania que es vulga sumar. Partirà a les 11.00 hores del Multiusos i a la seua arribada a la plaça Major es farà lectura d’un manifest institucional.

Durant el cap de setmana, l’agenda també inclou diversos espectacles culturals que tindran com a protagonistes a les dones.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà