Inicen les obres en les carreteres entre Nàquera i Serra i entre Llíria i Alcublas

carretera CV-310

La Diputació actua en la CV-310 i en la CV-339

La Diputació de València ha iniciat a les obres que durà a terme en dos carreteres pertanyents al Camp de Túria, L’Horta i La Serranía: en la CV-310 entre Nàquera i Serra i la CV-339 que va de Llíria a Alcublas.

L’objectiu de la corporació provincial amb estos projectes és millorar la seguretat del trànsit en estas carreteres mitjançant el reforç del ferm, la instal·lació de noves barreres de seguretat, i una major senyalització vertical i horitzontal i el termini d’execució estimat és de cinc mesos.

En la CV-310 les obres es desenvoluparan entre la ronda de Nàquera i el final de la travessia de Serra. Es preveu la reparació de les zones més deteriorades i la posterior pavimentació de tot el tram. A més, es procedirà a la reposició de passos per als vianants sobreelevados i reductors de velocitat. La inversió en esta actuació ascendix als 430.000 euros.

El projecte de millora de la CV-339, que va de Llíria a Alcublas, se centra igualment en la reparació i repavimentació de la calçada, per a això hi ha previst un pressupost de 710.000 euros.

En aquestes actuacions s’empraran asfalts no convencionals, de grossària reduïda i altes prestacions, amb l’objectiu d’optimitzar els processos de fabricació i posada en obra, reduint les emissions de CO₂ i les necessitats de transport, augmentant al seu torn la vida útil del ferm de les carreteres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà