El calendari #igualtat2023 es reparteix entre els municipis

calendario igualdad

Per a sensibilitzar i prevenir la violència de gènere

La Mancomunitat Camp de Túria ha repartit calendaris de taula per a sensibilitzar i prevenir contra la violència de gènere. La Unitat d’Igualtat ha distribuït 1.000 exemplars entre els municipis que formen part de la Unitat: Gàtova, Olocau, Marines, Loriguilla, Casinos, Domenyo, Serra, Benissanó i Nàquera.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de sensibilitzar i prevenir la violència de gènere tant de cara al personal de les administracions com a la ciutadana, atès que cada taula d’atenció amb un calendari el missatge arriba directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

Cada pàgina, que es correspon amb cada mes, conté un missatge com a crida a l’acció individual i col·lectiva i a la reflexió, identificant aquestes violències i interpel·lant-nos a l’acció per a la prevenció.

A més, com cada taula d’atenció disposarà d’un calendari, es facilita que el missatge arribe directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

El calendari #igualtat2023 és una aposta per a recordar-nos durant tot l’any que un món igualitari i sense violències cap a les dones és possible i que totes les persones podem i hem de fer alguna cosa per a aconseguir-ho.

En aquest sentit, la difusió en xarxes socials i en la pàgina web ajudaran a reforçar el missatge. Es tracta d’una iniciativa que ja va començar el passat 25N amb la presentació del cartell i la campanya de la Mancomunitat Camp de Túria en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà