Aula Mentor Camp de Túria: 200 cursos de formació a distancia i gratuïta

seu mancomunitat

Formació oberta per a l’aprenentatge permanent a través d’Internet

Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta i flexible per a la formació i l’aprenentatge permanent al llarg de la vida a través d’Internet impulsada pel Ministerid’Educació i Formació Professional. La Mancomunitat Camp de Túria és una de les entitats associades al projecte.

Dirigida a majors de 18 anys, Aula Mentor Camp de Túria compta amb més de 200 tipus de cursos en línia, oferint una formació flexible i amb tutorització personalitzada.

El seu objectiu és millorar les competències personals i professionals, a més de promoure l’ús eficient de les tecnologies. Pots consultar el catàleg dels cursos en aulamentor.es.

A més de les tutories telemàtiques, l’alumnat pot obteni rsuport presencial dels administradors de cadascuna de les aules. Si la persona no disposa d’Internet o té mala connexió, podrà utilitzar una secció adaptada en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria, situada en el carrer Pla de l’Arc s/n a Llíria.

La duració dels cursos és de dos a tres mesos i el cost de cadascun és de 24 euros mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos ‒excepte en els cursos ambcertificació de 30 hores que la matrícula inicial serà d’un mes‒.

Per a obtenir un certificat d’aprofitament del curs realitzat haurà d’aprovar-se un examen presencial en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria.

El període de matriculació està obert tot l’any excepte a l’agost. Per a matricular-se i rebre més informació pots trucar al telèfon627 645 042.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà