Santafosta (AISAB) es presentarà a la reelecció com a alcalde de Sant Antoni de Benaixeve

candidatura AISAB 2023

Ha sigut l’única candidatura que s’ha presentat

L’alcalde de Sant Antoni de Benaixeve, Enrique Santafosta, es presentarà de nou a les eleccions del 28 de maig sota les sigles del partit local AISAB amb el qual governa aquesta legislatura en coalició amb el PSPV i Ciutadans.

El comité electoral de l’Agrupació Independent de Sant Antoni de Benaixeve, ha nomenat per unanimitat candidat al també president de la formació que optarà així al seu tercer mandat.

El partit va obrir termini per a la presentació de candidatures, sense que es registrara una alternativa a la de l’actual alcalde.

Santafosta s’ha compromés a continuar treballant en la transformació del poble que els veïns volen: “Agraïsc la confiança que el meu partit posa una vegada més en la meua. Hem treballat intensament des que en 2015 prenguérem el timó del nostre poble. Han sigut anys de liquidar deute i depurar les arques municipals, construint així uns fonaments sòlids en els quals hui es donen suport als assoliments aconseguits, tant en serveis de qualitat, transport, jardineria, neteja, il·luminació, etc… com en infraestructures”.

El ja candidat ha assegurat que “sense aqueix esforç previ, hui no estaríem parlant d’haver construït un segon col·legi, una casa de la cultura, haver impulsat la construcció del centre de salut, reformar la casa del major, aconseguir obres que asseguren l’aigua per al nostre municipi i moltes altres que formen una llista interminable d’infraestructures, que marquen un abans i un després al nostre poble”.

El líder d’AISAB ha defensat que per aquest motiu “torne a presentar la meua candidatura. Hem recorregut un llarg camí, però encara tenim marge de millora. Tot això, sens dubte, s’ha aconseguit perquè tinc al millor equip, que amb la seua experiència, són la garantia per a complir els compromisos adquirits amb els veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà