Cadena de Valor. Festivals i Bandes: “Que no pare la música”

jornada cadena de valor bandas vilamarxant

Vilamarxant celebra el centenari de la Unió Artística

La Unió Artística Musical de Vilamarxant compleix 100 anys i per a celebrar-ho el periòdic InfoTúria i À Punt han organitzat la jornada ‘Música: festivals i bandes’ dedicada a la posada en valor de les societats musicals de la comarca de Camp de Túria amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilamarxant i Llíria i Caixa Popular.

La Casa de la Cultura de Vilamarxant s’ha convertit en l’escenari perfecte per a escoltar la banda sonora dels nostres pobles, i als representants de les bandes, els responsables municipals, autonòmics i de la televisió valenciana.

jornada cadena de valor bandas vilamarxant

Sobre l’escenari han participat els alcaldes de Vilamarxant, Xavier Jorge, i Llíria, Joanma Miguel; Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de la Conselleria d’Educació i Cultura; el president de la Unió Artística de Vilamarxant, Bernardo Rita; Borja Flor, cap de programes d’A Punt; el regidor y músic de Vilamarxant, Victor Sanchis; Lourdes Navarro, secretària de la Banda Primitiva i Fina Pérez, vicepresidenta de la Unió Musical de Llíria; Juan Carlos Alfonso, directiu de Federació de Societats Musicals de la Coimunitat Valenciana; i José Maties, responsable de la secció de bandes de música de Caixa Popular.

jornada cadena de valor vilamarxant

L’esdeveniment ha servit per a donar les gràcies als músics, reconéixer el paper vertebrador de les societats musicals a la Comunitat Valenciana, afermar el suport institucional a aquest Patrimoni Cultural Immaterial i demanar que no pare la música.

jornada cadena de valor alcaldesa de buñol

En la trobada es van donar cita a més representants de les societats musicals de bona part dels municipis de Camp de Túria: l’Agrupació Musical ‘La Melodia’ d’Olocau, l’Agrupació Musical Edetana; la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona; la banda musical O.D.P. Llíria Camp de Túria-Serrans; la Societat Musical Santa Cecília de Nàquera, La Banda de Música de la Societat Musical ‘La Marinense’ i la Unió Musical de l’Eliana. També van assistir la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda; l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa; el regidor de Festes de Llíria, Paco Gorrea; la Regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Desa Vilaplana i l’exalcalde de Llíria, Manolo Civera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà