La Mancomunitat planta els trofeus d’Arbres i Castells a la Pobla i Vilamarxant

Amb la col·laboració dels usuaris de PRISMA

La Mancomunitat Camp de Túria està realitzant aquests dies la plantació dels trofeus sobrants de la Carrera d’Arbres i Castells de 2023. Es tracta d’una activitat conjunta entre Esports i PRISMA que s’han unit per a realitzar aquesta activitat mediambiental.

Cal recordar que el mes de març passat, en concret el 4 i 5 de març, es va celebrar la XIII Carrera dels Arbres i Castells i gràcies a la col·laboració dels Vivers de la Generalitat Valenciana vam poder lliurar als equips guanyadors plantons de pi. L’excedent sobrant l’hem conservat i en aquests dies hem realitzat dues jornades mediambientals al costat de les persones usuàries de PRISMA.

A més, destaca que PRISMA també va col·laborar animant en les eixides i arribades de la carrera i ara s’ha compromès amb l’entorn i està realitzant aquestes accions de cura del planeta. Aquesta iniciativa té com a objectiu evitar la pèrdua d’ecosistemes i frenar la deterioració de la nostra comarca (i del planeta), ajudant a la generació d’oxigen i la lluita contra el canvi climàtic.

En concret, els nous plançons repoblaran les zones de l’ecoparc a La Pobla de Vallbona i la zona de l’Alberg Bassa Barreta a Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà