Galeria de Fotos i vídeos de les fortes pluges al Camp de Túria

Galeria 15 Fotos
caseta de Sant Miquel de Llíria
palau de la justicia de lliria
Pedra caiguda a Llíria
Fira Sant Miquel de Llíria
caseta de Sant Miquel de Llíria
Fira Sant Miquel de Llíria
carretera tallada al Cerrao a la Pobla de Vallbona
Pedra en la Pobla de Vallbona
Pedra en la Pobla de Vallbona

40 litres per metre quadrat s’han registrat en la zona central en menys de mitja hora

Carrer Duc de Llíria a la població de Llíria

Una forta tempesta ha sorprés en la vesprada aquest diumenge en tota la geografia de la comarca del Camp de Túria. Durant més de mitja hora, un temporal d’aigua, calamarsa i fort vent ha provocat diferents desperfectes i inundacions.

Una de les localitats més afectades ha sigut Llíria, on s’han registrat 33 litres per metre quadrat, i en el qual la gran tromba de pluja ha negat les principals vies de circulació.

El parc Silvestre d’Edeta ha sigut un dels enclavaments on els desperfectes han sigut més notables, després de caure diferents arbres. Uns altres dels punts on més desperfectes ha provocat ha sigut en el recinte firal, situat en la barriada de Mura, en commemoració de les festes de San Miquel.

Per altra banda, La Pobla de Vallbona ha sigut el municipi que més precipitació ha registrat de tot el territori, amb 40 litres per metre quadrat també han caigut 37 litres/m2 a Serra, 36 a Benaguasil o 23 a Bétera. De la mateixa manera, al llarg de la vesprada s’han registrat fortes ràfegues de vent. Destaquen ací els 98 quilòmetres per hora a la Pobla de Vallbona, Benaguasil (88), Llíria (85) o Bétera (72).

Carrer Duc de Llíria amb Colón a Llíria
Carrer Sant Vicent de Llíria
Vídeo del carrer Duc de Llíria
Pedra a Benaguasil
Efectes de la pedra a Benaguasil
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà