Els municipis de la comarca rebran 3,4 milions del Fons de Cooperació

Antoni Such ha presentat a la Mancomunitat de Camp de Túria les línies generals dels pressupostos de la Generalitat per a 2017

Els municipis de la Mancomunitat de Camp de Túria van a rebre per part de la Generalitat 1.712.689 euros, la mateixa quantitat que aportarà la Diputació de València perquè cada població els destine al que destine oportú, en total 3.425.378 euros del nou Fons de Cooperació Municipal.

La Generalitat Valenciana, a través del director general d’Administració Local, Antoni Such, i el director territorial de la Presidència a València, Francisco Molina, han presentat aquest matí als municipis de la comarca de Camp de Túria, Alt Túria i Rincón d’Ademús en què va a consistir el Fons de Cooperació Municipal.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha agraït la visita de les institucions a la seu de l’ens supramunicipal i ha mostrat la seua satisfacció “que per fi, després de tants anys de reivindicació, el Fons de Cooperació Municipal vaja a ser una realitat a partir del pròxim any”.

Es tracta, en paraules de Such d’una ajuda que va a llançar la Generalitat Valenciana i que a la província de València va a aportar 20,5 milions d’euros que es repartiran entre tots els municipis. A més, la Diputació de València es va a comprometre a aportar la mateixa quantitat.

Els municipis de la Mancomunitat de Camp de Túria van a rebre per part de la Generalitat 1.712.689 euros; la mateixa quantitat que aportarà la Diputació de València perquè cada població els destine al que destine oportú, en total 3.425.378 euros.

“Els ajuntaments no hauran de justificar la despesa; cada ajuntament ho destinarà al que considere oportú. Tots els ajuntaments rebran una partida inicial de 3.000 euros i la quantitat augmentarà en funció del nombre d’habitants”, ha explicat Antoni Such,.

En la mateixa reunió s’ha informat de les línies generals dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per al pròxim any que estan debatent-se en les Corts Valencianes aquests dies.

L’acte ha comptat a més amb la presència d’alcaldes i alcaldesses de la comarca de Camp de Túria, de l’Alt Túria i del Racó d’Ademús.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà